Jakość i produkcja
Producja liofilizatów VitaNatura
Liofilizacja to proces odwadniania w niskiej temperaturze, który polega na zamrożeniu produktu, obniżeniu ciśnienia, a następnie usunięciu lodu przez sublimację. Sam proces daje produkt wysokiej jakości ze względu na niską temperaturę stosowaną podczas przetwarzania.
Proces liofilizacji w naturalny sposób zachowuje , wartości odżywcze produktu, chroni jego strukturę, kolor, zapach i smak. Tym samym dostarczamy naszym konsumentom produkty najwyższej jakości, zapewniając niezrównane doznania smakowe.
Oferujemy szeroki asortyment produktów liofilizowanych konwencjonalnych i organicznych w różnych frakcjach
od całych po połówki, plastry, grysy, proszki.
Jakość produktów liofilizowanych
Przetwarzamy tylko najlepszej jakości surowce.
Współpracujemy bezpośrednio z największymi certyfikowanymi dostawcami aby zapewnić doskonałą jakość,
100% identyfikalności i spójności dostaw surowca.